ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ευκαιρία του να επιστρέψει στην κορυφή και το «πρέπει» για το 2/2 στο ΣΕΦ!

Η ευκαιρία του να επιστρέψει στην κορυφή και το «πρέπει» για το 2/2 στο ΣΕΦ!

Ένα ακόμη σπουδαίο «διπλό» στη φετινή Ευρωλίγκα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Αυτή τη φορά στην Μπολόνια και στην έδρα της σκληροτράχηλης Βίρτους, δείχνοντας ότι θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στα πλέι οφ και το Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Θρύλος «ρέφαρε» την απώλεια στο ματς με τη Μονακό, έδειξε και πάλι ότι έχει υψηλούς στόχους και το σημαντικότερο είναι ότι παρέμεινε κορυφής, τη στιγμή που διατήρησε ψηλά την ανεβασμένη ψυχολογία του.

Τώρα, ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το «διπλό» που έκανε στην Ιταλία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα θα είναι εύκολα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, επιστρέφει στο ΣΕΦ και έχει δύο πολύ σημαντικά ματς μπροστά του. Δύο ματς στα οποία καλείται να παίξει και πάλι το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, για να τα κερδίσει, να κάνει το «δύο στα δύο» και να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Ο Θρύλος θα «φουλάρει» για τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την προσεχή Παρασκευή (20/1), σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η «βασίλισσα» θα παλέψει για να πάρει... εκδίκηση, μετά την «άλωση» της Μαδρίτης από τους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο γύρο. Και έπειτα θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με στόχο ακόμη μία νίκη, για να «ρεφάρει» και την ήττα του πρώτου γύρου στο Ισραήλ. Εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε ένα... δικό της ματς, στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάτι το οποίο έχει γίνει σε σχεδόν όλες τις φετινές απώλειές της. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ