ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ικανός να «δαγκώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο

Ικανός να «δαγκώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο

Ομάδα με τα όλα της ήταν για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός, που έδειξε τα... δόντια του και κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι μπορούν κα κερδίσουν με κάθε τρόπο, παρά τα «εμπόδια» που μπορεί να βάζει ο εκάστοτε αντίπαλος που έχουν απέναντί τους. Έδειξαν ότι έχουν σχέδια και πως δεν έχουν ένα... προβλέψιμο παιχνίδι, ακολουθώντας και εκτελώντας άριστα τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Είναι εμφανές το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντραριστεί στα ίσα με ομάδες που έχουν το διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ και να τις κερδίζει. Για αυτό βρίσκεται και στην κορυφή μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα είναι δεμένη, έχει άριστη «χημεία» και αποδίδει πολύ καλά στο παρκέ, παρότι δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100%. Η ομάδα του Πειραιά έχει περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια, για να «πνίγει» τους πάντες και να φτάσει οκτάδα και Final-4. 

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει ένα χαρακτηριστικό το οποίο είναι άξιο αναφοράς. Μιλάμε για την ομαδικότητα που βγάζει στο παρκέ, αναδεικνύοντας πάντα πρωταγωνιστές. Συνώνυμο της ομαδικής δουλειάς, η οποία γίνεται από τον προπονητή, το τεχνικό του επιτελείο και φυσικά τους παίκτες. Με την μέχρι τώρα εικόνα, πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει πως μπορεί να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Τρανό παράδειγμα η χθεσινή εμφάνιση του Πίτερς. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ