ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε θαυμάζει όλη η Ευρώπη! Δείξε ξανά, ποιος είσαι!

Σε θαυμάζει όλη η Ευρώπη! Δείξε ξανά, ποιος είσαι!

Ένα επικίνδυνο παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Θρύλος φουλάρει για την 11η νίκη του και θέλει να δώσει συνέχεια στο «διπλό» και την εντυπωσιακή δέκατη σερί φάπα που είχε ρίξει προ ημερών στο ΟΑΚΑ με 95-71 επί του πελάτη Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει στο 2023 με θετικό πρόσημο και για να το κάνει αυτό, δηλαδή για να κερδίσει τους Ιταλούς, οφείλει να προσέξει πολύ και να περιορίσει τα λάθη του.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και αυτό πρέπει να θεωρείται αυτονόητο. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί πολλές φορές, ειδικά φέτος, πόσα «απρόοπτα» έχει η διοργάνωση, δεδομένων των συνθηκών. Ο Ολυμπιακός, κοινώς, καλείται να τα δώσει όλα και να προσέξει πολύ.

Με το ίδιο πνεύμα, λοιπόν, όπως στο μεγάλο «διπλό» επί των «πράσινων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ πρέπει να αγωνιστεί στο ΣΕΦ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να «καθαρίσει» και την ιταλική ομάδα και να «σκαρφαλώσει» ακόμα πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα!

Πάμε γερά, Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ