ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπανικολάου: «Μία νίκη και μια διαφορά στο τσεπάκι μας, μέχρι εκεί»

Παπανικολάου: «Μία νίκη και μια διαφορά στο τσεπάκι μας, μέχρι εκεί»

Σπουδαία εμφάνιση η οποία συνδυάστηκε με μία θρυλική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε έκανε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, στο ΣΕΦ. Ο Θρύλος έπαιξε μπάσκετ για σεμινάριο για άλλη μία φορά και έτσι διέλυσε την πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας με 27 πόντους διαφορά. Ωστόσο, ο Κώστας Παπανικολάου θέλησε να ρίξει τους τόνους και πολύ καλά έκανε. 

Ο αρχηγός μίλησε με ταπεινότητα για το... πάρτι του Ολυμπιακού με καλεσμένη τη Φενέρ, τονίζοντας ότι είναι μια σημαντική νίκη με διαφορά και τίποτα παραπάνω.  

Αναλυτικά όσα είπε ο «Παπ»: 

«Σίγουρα με σημαντικές ελλείψεις η Φενέρ, αλλά δεν παύει να είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, ενόψει της συνέχειας. Και μέχρι εκεί. Δεν πάει παραπάνω. Είναι μία νίκη, την οποία βάζουμε στο σακουλάκι μας και προχωράμε στην επόμενη μέρα, εκεί όπου μεθαύριο έχουμε ένα εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω στο δεύτερο πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλή απερισκεψία, εντάξει ίσως και οι συνθήκες του παιχνιδιού χαλάρωσαν λίγο τα μυαλά. Οπότε ήρθε όλη αυτή η εικόνα.  

Είναι πάρα πολύ πιθανό αυτή η διαφορά να παίξει ρόλο. Όπως και με κάθε ομάδα. Δεν ξέρεις ποτέ πως θα προχωρήσουμε και εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες, ποια θα είναι η συνέχεια. Που θα καταλήξει στο τέλος, με ποιον θα είναι ισοβαθμία. Είναι μία πάρα πολύ σημαντική διαφορά για εμάς, να την έχουμε στο τσεπάκι μας, να την έχουμε στο τσεπάκι μας, αν χρειαστεί στο μέλλον. 

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ροτέισον και ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Όλα τα παιδιά χρειάζονται, όλα τα παιδιά είναι σημαντικοί σε μια ομάδα. Πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε κάθε φορά και έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή, πέρα από εκείνους που είναι οι καθιερωμένοι. Όλοι θα χρειαστούν μέσα στη χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα σε μια ομάδα». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ