ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνααν, η στιγμή σου!

Κάνααν, η στιγμή σου!

Ιδιαίτερο είναι το αποψινό ματς, για τον Ολυμπιακό, από όλες τις απόψεις. Απέναντι στην πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας Φενέρ, ο Θρύλος έχει απόψε πολλαπλό κίνητρο. Φουλάρει για το 9-4 και για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη θέση. Και δεν σταματά εκεί. Θα έχει πάρει προβάδισμα, απέναντι στους Τούρκους, αν κάνει ένα καλό ματς και πιάσει και μια διαφορά, ενώ παράλληλα θα έχει στείλει μήνυμα ανωτερότητας και υπεροχής, στο κυνήγι -αρχικά- των πλέιφ και -στη συνέχεια- του Final 4.

Μάλιστα, είναι η στιγμή του Κάνααν να λάμψει, να βγει μπροστά, σήμερα, και να ηγηθεί της ερυθρόλευκης επίθεσης,! Να δείξει πραγματικά τι μπορεί να κάνει!

Ο Αμερικανός δείχνει στα τελευταία ματς ότι είναι έτοιμος να κερδίσει το στοίχημα. Από την αρχή της χρονιάς ο βραχύσωμος γκαρντ είχε εξ ορισμού το πιο δύσκολο έργο απ' όλους όσους πήγαν αυτό το καλοκαίρι στο ΣΕΦ. Έπρεπε να αντικαταστήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, έναν πληθωρικό σκόρερ, που άφησε έντονο το αποτύπωμα του στην ομάδα του Πειραιά.

Δείχνει σιγά-σιγά να λύνει τους γρίφους, να λύνεται ο ίδιος μέσα στο γήπεδο, να εκτελεί το ρόλο του και έτσι το ροτέισον του Μπαρτζώκα επανέρχεται στον αρχικό προγραμματισμό του. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει σε αυτούς τους ρυθμούς ή αν μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο.

Έτσι, απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γίνει κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού και να κάνει το καλύτερο που μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάρει μία πολύτιμη και σημαντική νίκη.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ