ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον «πάτησε» ξανά, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης

Τον «πάτησε» ξανά, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης

Οι «σφαλιάρες» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν. Συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Το εντυπωσιακό σερί του Θρύλου κόντρα στους «πράσινους» συνεχίζει να «γράφει». Το 9-0 είναι γεγονός! Βέβαια, η νέα «φάπα» στον πελάτη δεν ήρθε εύκολα, αλλά ο Θρύλος πέτυχε αυτό που ήθελε. Πήρε τη νίκη η οποία ήταν το ζητούμενο στο «αιώνιο» ντέρμπι του «καυτού», χθες, ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο ντέρμπι και γενικότερα δεν του «βγήκε» το παιχνίδι, όπως θα το ήθελε, σε ορισμένα σημεία. Ωστόσο, νίκησε τον Παναθηναϊκό, ακόμη και αν δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα. Σαφώς, η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει την πολύ καλή άμυνα που έπαιξε, αλλά και να διορθώσει όσα δεν λειτούργησαν με βάση το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν και τη νίκη, η οποία έχει πολλαπλά οφέλη. Την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Basket League και του πλεονεκτήματος, ενόψει των πλέι οφ και των τελικών. Όμως, η δουλειά είναι δουλειά και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο, διότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Ειδικά στην Ευρωλίγκα, όπου ακολουθούν πολύ σημαντικά ματς. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ