ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με οδηγό το θρυλικό 8-0 ο Ολυμπιακός!

Με οδηγό το θρυλικό 8-0 ο Ολυμπιακός!

Ώρα «μάχης». Το «αιώνιο» ντέρμπι έφτασε. Είναι εδώ και είναι πάντοτε διαφορετικό από κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν... παίζεται μόνο το γόητρο και το εντυπωσιακό σερί, ωστόσο αυτά θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό. Είναι ματς βαθμολογικής σημασίας και ο Ολυμπιακός θέλει να νικάει πάντα και παντού τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πάντοτε έξτρα κίνητρο σε αυτά τα ματς. Είναι σαφές. Και οι «ερυθρόλευκοι», με οδηγό το 8-0 θέλουν να κερδίσουν ξανά τους «πράσινους» σήμερα (19:15) στο ΣΕΦ, για δώσουν συνέχεια σε αυτό το φοβερό σερί!

Ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε αρκετούς τομείς έναντι του «αιώνιου» αντίπαλού του, ωστόσο άλλα πράγματα, τα οποία πρέπει να έχει, θα μετρήσουν περισσότερο στο δρόμο για τη νίκη, σε ένα ακόμη ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα οφείλει να δείξει πάθος και θέληση για τη νίκη. Να τα δώσει όλα και να δείξει ότι το θέλει πιο πολύ. Είναι ξεκάθαρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή η... συνταγή δούλεψε επιτυχημένα στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο με την μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Να πιστέψει στις μεγάλες δυνατότητες και να κερδίσει ξανά με περίσσιο πάθος, δείχνοντας και πάλι ότι είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ