ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πατήστε» τον Παναθηναϊκό, Θρύλε ολέ...

«Πατήστε» τον Παναθηναϊκό, Θρύλε ολέ...

Το ντέρμπι «αιωνίων» είναι εδώ, φτάνει! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στις 19:15, στο ΣΕΦ και θέλει μονάχα τη νίκη. Όχι μόνο για το γόητρο και τη συνέχεια του φοβερού σερί που «τρέχει», αλλά και για να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση και την εξασφάλισή της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και τους τελικούς της Basket League, καθώς εκεί θα κριθεί και το φετινό πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, ο Θρύλος έχει ως στόχο να επαναλάβει ότι και πέρσι. Να τερματίσει στην κορυφή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα ξανά! 

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε πολύ εύκολα πέρσι. «Σκούπισε» τον πελάτη με 3-0 και τον έχει κερδίσει ήδη μία φορά φέτος. Αναφερόμαστε φυσικά στη νίκη με 67-52 στη Ρόδο και στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου ο πρώτος τίτλος της σεζόν βάφτηκε «ερυθρόλευκος» και το σερί επί των «πράσινων» πήγε στο 8-0!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπαίνοντας στο παρκέ το απόγευμα της Δευτέρας δεν θα σκεφτεί κανένα απολύτως σερί. Θα παλέψει και θα τα δώσει όλα για να νικήσει τον «αιώνιο» αντίπαλό της. Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να δείξει ξανά την ανωτερότητά του και την κυριαρχία του στην Ελλάδα...  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ