ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτος σε πόντους ανά κατοχή στην Ευρωλίγκα ο σπουδαίος Σάσα! (photo)

Πρώτος σε πόντους ανά κατοχή στην Ευρωλίγκα ο σπουδαίος Σάσα! (photo)

H φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική για τον Σάσα Βεζένκοβ, αφού ο ίδιος δεν σταματάει δευτερόλεπτο να συνεισφέρει στον Θρύλο.

Ο σπουδαίος φόργουορντ του Ολυμπιακού, κάνει εξαιρετικά ματς μέχρι στιγμής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης την φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι ο ηγέτης των Πειραιωτών μαζί με τον Κώστα Σλούκα, βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ του θεσμού με 20 πόντους ανά παιχνίδι, πρώτος μεταξύ των κορυφαίων ριμπάουντερ με 8,9 ανά αγώνα, καθώς και αυτών με την καλύτερη αξιολόγηση μετρώντας 28,3 μονάδες ανά ματς, έχει αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της 2ης, της 4ης και της 8ης αγωνιστικής και έχει σημειώσει τρία νταμπλ νταμπλ (όλα με πόντους και ριμπάουντ).

Mάλιστα, η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αναδείξει την επιθετική συχνότητα του μπασκεντμπολίστα των ερυθρόλευκων, μέσω των social media. Πιο αναλυτικά, η διοργανώτρια αρχή ανέφερε στο ποστ της : «Ο Σάσα Βεζένκοβ ηγείται της επιθετικής αποτελεσματικότητας μεταξύ των σκόρερ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν...».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ