ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με «οδηγό» το εκτός έδρας αήττητο!

Με «οδηγό» το εκτός έδρας αήττητο!

Στις υψηλές πτήσεις επιθυμεί να συνεχίσει ο Ολυμπιακός και το κυνήγι της κορυφής στην Ευρωλίγκα, φιλοξενούμενος από την Μπάγερν Μονάχου για την 8η αγωνιστική (17/11, 21:30).

Ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από το 87-58 επί της Παρτιζάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έτσι έφτασε στο 5-2, το οποίο τον διατηρεί πίσω μόνο από τη Φενέρμπαχτσε (6-1).

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου έκανε «διπλό» στο Βερολίνο επί της Άλμπα με 79-77 και πήγε στο 2-5. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και εννοείται πως θέλει προσοχή. Όπως και ότι αν ο Ολυμπιακός υποτιμήσει την αντίπαλό του, θα μπλέξει. Και δεν το θέλει.

Επίσης, μία εβδομάδα μετά τον εντός έδρας επί της Παρτιζάν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στα εκτός έδρας ματς στην φετινή Ευρωλίγκα (3-0), πραγματοποιώντας παράλληλα μία εμφάνιση, ανάλογη των τεράστιων δυνατοτήτων τους.

Και το σημαντικότερο είναι ότι αν πάρει τη νίκη και κάνει το 4×4 εκτός έδρας, θα έχει ρεφάρει για τα καλά και τις δυο ήττες στο ΣΕΦ από Ζενίτ και Βαλένθια.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ