ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αφήνει πίσω τη Μονακό και επιστρέφει στις νίκες

Αφήνει πίσω τη Μονακό και επιστρέφει στις νίκες

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται ξανά ο Ολυμπιακός, που θέλει και φέτος να κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα. Να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Να τα κάνει ξανά δικά του. Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να πάει... τρένο μέχρι τον τερματισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να κάνουν το αυτονόητο κόντρα στο Λαύριο, στις 19:15, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Θρύλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει μία καλή εμφάνιση, ώστε να ξεχάσει την ήττα από τη Μονακό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η οποία ήταν η πρώτη στην Ευρωλίγκα, αλλά και συνολικά στη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό να γυρίσει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες και να βρει την... ηρεμία του, ενόψει των ματς που ακολουθούν στην Ευρώπη και πρέπει να τα κερδίσει.

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Μόνο τον εαυτό του έχει, εφόσον βρεθεί σε κακή μέρα. Καμία απολύτως ομάδα δεν μπορεί να τον κοντράρει και να τον γεμίσει ανησυχία και άγχος. Σε αυτό το πλαίσιο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας οφείλουν να κερδίσουν το Λαύριο στις 19:15, σε μία ώρα βολική. Κι αυτό, διότι μετά το Ολυμπιακός-Λαμία στις 16:00, o κόσμος του Θρύλου μπορεί να πάει στο ΣΕΦ και να στηρίξει και την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ