ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για το 3/3 στο Αλεξάνδρειο, ο Ολυμπιακός!

Για το 3/3 στο Αλεξάνδρειο, ο Ολυμπιακός!

Από δύο σπουδαία «διπλά» στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας προέρχεται ο Ολυμπιακός, που έχει μία ψυχολογία μέχρι τα ύψη τη δεδομένη χρονική στιγμή με το 4-0 που «τρέχει» στη διοργάνωση! Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, αφήνουν την Ευρώπη στην άκρη, καθώς υπάρχει ματς για την Basket League, απέναντι στον Άρη, στις 19:15, στο Αλεξάνδρειο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει και στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 3/3 κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά τις δύο νίκες απέναντι σε Περιστέρι και Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Θρύλος θα αγωνιστεί χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ώστε ο «πύργος» να πάρει ανάσες, μιας και έφτασε μέχρι τον τελικό του EuroBasket με την Εθνική Γαλλίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεδομένα χρειάζεται διαφορετική διαχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου δύο εβδομάδες, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και θα δώσει το «παρών» στο αποψινό ματς με τον Άρη.

Πάμε Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ