ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φαλ: «Μεγάλο παιχνίδι, να παίξουμε σκληρά»

Φαλ: «Μεγάλο παιχνίδι, να παίξουμε σκληρά»

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για την Μαδρίτη για τον αυριανό (19/10) αγώνα με την Ρεάλ (21:45) για την 3η αγωνιστική της Eυρωλίγκας, με τον Μουσταφά Φαλ να μιλάει για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς, σημειώνοντας μάλιστα, ότι πρέπει να παίξουν μη εγωιστικό μπάσκετ και να παίξουν σκληρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος σέντερ: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωιστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει».

Όσον αφορά το «ματς απ» με τον Ταβάρες, ανέφερε: «Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύσκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Πάντως δεν ήθελε να επεκταθεί στο... επόμενο ματς με την Μπασκόνια την ερχόμενη Παρασκευή (21/10) στη Βιτόρια λέγοντας: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ