ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φουρνιέ: «Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, θα ήθελα να πάω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Φουρνιέ: «Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, θα ήθελα να πάω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Λίγες ώρες μετά την θριαμβευτική εμφάνιση-πρόκριση της εθνικής Γαλλίας στον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ  όπου το βράδυ της Κυριακής (18/9, 21:30) θα βρει απέναντί της την Ισπανία, ο Γάλλος άσος Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε ξανά στον θαυμασμό που τρέφει για τον κόσμο αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν κάποια στιγμή αποφασίσει να αφήσει το NBA για να επιστρέψει στην Ευρώπη θα ήθελε να αγωνιστεί στο ΣΕΦ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω τόσο μακριά, αλλά πάντα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθω κάποια στιγμή για να παρακολουθήσω τον Φαλ και να νιώσω την ατμόσφαιρα" δήλωσε αρχικά ο Γάλλος για να προσθέσει:

"Όσον αφορά το να επιστρέψω στην Ευρώπη προς το τέλος της καριέρας μου, είναι νωρίς για να πω, θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, όπως τραυματισμούς και άλλα. Είναι μακρινό. Αν όμως επιστρέψω στην Ευρώπη θα ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι νωρίς όμως, είμαι μόλις 29 χρονών και έχω μπροστά μου πολλά χρόνια στο NBA".

Νωρίτερα, αναφερόμενος στην νίκη των Γάλλων και αν είχε... ελληνική χροιά, τόνισε: "Το ελληνικό στυλ έχει περισσότερο σχέση με το να σε νικάει η ομάδα με σουτ στο τέλος. Σήμερα ήταν η άμυνα που μας οδήγησε στην νίκη.

Παίξαμε δυνατά, δεν τους δώσαμε χώρους, δεν τους επιτρέψαμε να παίξουν το μπάσκετ τους γιατί είναι μία ομάδα που είναι επικίνδυνη όταν αποκτά αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ότανξ αρχίσαμε να χτίζουμε διαφορές ήταν δύσκολο για αυτούς να ακολουθήσουν.

Μέσα στο τουρνουά είχαμε πολλά πάνω-κάτω και δεν είχαμε το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ