ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να που παίζει ο Θρύλος στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Να που παίζει ο Θρύλος στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Ο Ολυμπιακός θα μπει στη νέα Ευρωλίγκα, με στόχο να επιστρέψει στο Final 4 και να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή εξαιρετική σεζόν του, η οποία τον έφτασε μέχρι το Βελιγράδι, ο Θρύλος θέλει φέτος να πάει ακόμη πιο ψηλά. Και έμαθε κιόλας πότε και που θα κάνει το πρώτο βήμα!

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε την πρώτη αγωνιστική για τη νέα σεζόν, η οποία μάλιστα βρίσκει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας! Συγκεκριμένα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στην έδρα της!

Η πρώτη αγωνιστική της νέας Ευρωλίγκας θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022 και ο Ολυμπιακός παίζει στις 7 του μήνα. Ημέρα Παρασκευή. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς της πρώτης αγωνιστικής, για τα οποία εκκρεμούν, αυτή τη στιγμή, οι ώρες διεξαγωγής.

6/10

Βιλερμπάν - Αρμάνι
Παναθηναϊκός - Ρεάλ
Μακάμπι - Ζαλγκίρις
Βαλένθια - Μπασκόνια
Μπάγερν - Φενέρμπαχτσε

7/10

Εφές - Ερυθρός Αστέρας
Άλμπα - Παρτιζάν
Βίρτους Μπολόνια - Μονακό
Μπαρτσελόνα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολη πρεμιέρα για τον Θρύλο, αν μη τι άλλο. Αλλά μια καλή εμφάνιση και νίκη στο Παλάου Μπλαουγκράνα, μπορεί να δώσει στον Θρύλο από νωρίς ώθηση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ