ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, τους ΔΙΕΛΥΣΕΣ!

Θρύλε, τους ΔΙΕΛΥΣΕΣ!

Θρύλε τους ΔΙΕΛΥΣΕΣ! Τους ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! Μαζικές αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό λίγες μόνο ώρες μετά από το «διπλό» του ΘΡΥΛΟΥ στο ΟΑΚΑ! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν προ ολίγου την λύση της συνεργασίας τους με τους Πρίφτη, Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Παππά σε μια ανακοίνωση γεμάτη… σπόντες!

Άνω κάτω στο «πράσινο» στρατόπεδο! Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τους προαναφερθέντες, γίνεται λόγος για: α) πλήρη αστοχία στον αγωνιστικό σχεδιασμό, β) παίκτες αμφιβόλου αξίας, γ) ομάδα ανίκανη να φανεί ανταγωνιστική και δ) ομάδα που παρουσιάζει διαρκώς πτωτική πορεία!

Μια ωραία ατμόσφαιρα! Διαβάσαμε, δε, και το ανεπανάληπτο. «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να δαπανούν χρήματα το καλοκαίρι, οφείλεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και λειτουργίας ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις.

Οφείλεις να επενδύσεις στη σκληρή και μεθοδική δουλειά και όχι σε μεταγραφικές κινήσεις αμφιβόλου αξίας και ομάδες μιας χρήσης».

Πιο κάτω στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν πως: «Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα πρέπει από σήμερα κιόλας να χτίζει την επόμενη χρονιά». Αυτό, κύριοι, λέγεται ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ!

Τελικά… όντως, το «Μέχρι Τέλους» έφερε το… «έσοδα-έξοδα» και τη λευκή πετσέτα στο ΟΑΚΑ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ