ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φώναξε «παρών» και στην Πυλαία ο Λούντζης!

Φώναξε «παρών» και στην Πυλαία ο Λούντζης!

Για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Λούντζης πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε παιχνίδι που πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού δείχνει πλέον πολύ ώριμος και πολύ αποτελεσματικός στο παρκέ. Χθες, πραγματοποίησε μια ακόμη καλή εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα και ήταν «διψήφιος» στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούντζης πέτυχε 11 πόντους (2/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/6 βολές), μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ και φώναξε για ακόμη μια φορά «παρών».

Ο διεθνής γκαρντ του Θρύλου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στην Basket League, στα οποία αγωνίζεται κατά μέσο όρο για περίπου 19 λεπτά.

Συγκεκριμένα, απέναντι σε Λαύριο, Ηρακλή, Περιστέρι και ΠΑΟΚ, ο Λούντζης και πετυχαίνει 11.25 πόντους, μοιράζει 2.75 ασίστ και μαζεύει 2.5 ριμπάουντ.

Χθες, στην Πυλαία έκανε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι. Για ακόμη μια φορά άρπαξε από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πραγματοποίησε πολύ πειστική εμφάνιση και έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Γιώργο Μπαρτζώκα που του εμπιστεύτηκε μεγάλο χρόνο συμμετοχής!

Απέδειξε πως είναι ένας παίκτης, αρκετά υπολογίσιμος για ρόστερ του Ολυμπιακού και πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, στη συνέχεια της σεζόν όπου «σφίγγουν» τα λουριά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ