ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει για το «2 στα 2» στη γαλλική «διαβολοβδομάδα»

Πάει για το «2 στα 2» στη γαλλική «διαβολοβδομάδα»

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει τρία ακόμη, πολύ σημαντικά, παιχνίδια ως το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τις δύο «μάχες» σε γαλλικό έδαφος , απέναντι σε Μονακό και Βιλερμπάν, πριν το τελευταίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός είναι εδραιωμένος στην 4άδα εδώ και μερικές εβδομάδες και ψάχνει νίκες που θα του δώσουν το δικαίωμα να ελπίζει στην «κατάληψη» της 3ης θέσης και στην αποφυγή του πλασαρίσματος με την Εφές στα πλέι οφ, αφού πρώτα εξασφαλιστεί το πλεονέκτημα έδρας.

Το πλεονέκτημα θα είναι «κλειδωμένο» σε περίπτωση δύο νικών του Ολυμπιακού στα τελευταία τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου, απέναντι σε Μονακό, Βιλερμπάν και Μπαρτσελόνα. «Κλειδωμένο» και ανεξάρτητο από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, όπως της Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάει στη Γαλλία με αυτοπεποίθηση και έχουν στόχο να γυρίσουν με… δύο νίκες στις αποσκευές τους. Δύο νίκες που θα τους κάνουν να νιώσουν… βασιλιάδες και να «κλειδώσουν» το πλεονέκτημα έδρας.

Το μομέντουμ είναι «ερυθρόλευκο». Ο Ολυμπιακός ρολάρει. Παίζει όμορφο μπάσκετ και παίρνει τα αποτελέσματα, με πολλούς παίκτες να βρίσκονται σε περίοδο φορμαρίσματος. Έχει το know how και την εμπειρία για τόσο μεγάλες ευρωπαϊκές «μάχες» σε αντίθεση με τις πιο… άπειρες Μονακό και Βιλερμπάν και πρέπει να το αξιοποιήσει αυτό στο έπακρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ