ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μονακό-Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν

Μονακό-Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν

Πρώτα η Μονακό, μετά η Βιλερμπάν. Πρώτα το Πριγκηπάτο. Εκεί δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης και απέναντί του έχει τη Μονακό, την οποία φυσικά φιλοδοξεί να νικήσει, για να συνεχίσει στον δρόμο προς την τετράδα…

Εκεί, ο Θρύλος, το βράδυ της Τετάρτης (23/3 - 22:00) θέλει να πάρει τη μία από τις τρεις νίκες που θέλει, στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, για να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται, με φόντο τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και να κυνηγήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Η Ευρωλίγκα, μάλιστα, ανακοίνωσε τους διαιτητές για το ματς της Τετάρτης, στην έδρα της Μονακό. Όπως έγινε γνωστό οι Λουίτζι Λαμόνικα, Λεάντρο Λεσκάνο και Γκέντιαν Τσίτσι θα σφυρίξουν τον εκτός έδρας αγώνα του Θρύλου με τη Μονακό για την 31η αγωνιστική της Regular Season.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

https://partners.novibet.com/redirect.aspx?pid=8511&bid=2970&redirectURL=https://www.novibet.gr/stoixima?token=register&promocode=GAVROS_GR

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ