ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η μαεστρική εμφάνιση του Σλούκα!

Η μαεστρική εμφάνιση του Σλούκα!

Ηγετικός για μια ακόμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού, με 101-73. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, έμεινε στο παρκέ για 29:35’’ και «άγγιξε» το double-double. Τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 9 ασίστ και ήταν ένας μόνιμος «πονοκέφαλος» για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» δε μπορούσαν να τον σταματήσουν. Έκαναν τα πάντα. Παγίδες, πίεση σε όλο το γήπεδο. «Ψευτο-τσαμπουκάδες». Προσπάθησαν να… μπουν στο κεφάλι του με τις προκλήσεις από Ουάιτ και Μποχωρίδη, όμως ο Σλούκας δεν τους έβλεπε καν! Έκανε τη δουλειά του. Οργάνωσε, για ακόμη ένα παιχνίδι, μαεστρικά τον Ολυμπιακό και έκανε τη διαφορά.

Μοίρασε 9 ασίστ με τις περισσότερες από αυτές να είναι… πάρε-βάλε! Ταυτόχρονα «μάτωνε» το καλάθι του Παναθηναϊκού. Σταμάτησε στους 16 πόντους και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Θρυλικής 100άρας στον ουραγό Παναθηναϊκό. Καλάθια στην «εκπνοή» επιθέσεων, καλάθια από μέση απόσταση. Ο Σλούκας ήταν εντυπωσιακός.

Έβγαλε πάθος και ενέργεια στο παρκέ ο Σλούκας. Είχε τσαμπουκά. «Αρπάχτηκε» με Μποχωρίδη και Ουάιτ που ήταν προκλητικοί, πανηγύρισε με όλη του την καρδιά σημαντικά καλάθια και στο τέλος, ιπποτικά, ζήτησε από τον κόσμο να καταλάβει την απόφαση του Ολυμπιακού για να μη γίνει επίθεση.

Μαέστρος ο Κώστας Σλούκας. Της πολύ καλά οργανωμένης «ορχήστρας» του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μαέστρος δίχως μπαγκέτα, αλλά με μια μπάλα μπάσκετ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ