ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο ΣΕΦ όπως… στα Δύο Αοράκια!

Στο ΣΕΦ όπως… στα Δύο Αοράκια!

Σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι κινείται ο Ολυμπιακός. Έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 30η αγωνιστική της Euroleague. Στο μυαλό όλων, οι φετινές νίκες κόντρα στους «πράσινους». 65-84 στο ΟΑΚΑ και 73-81 στα «Δύο Αοράκια». Με οδηγούς αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Θρύλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Αλλά πιο πολύ, στο μυαλό όλων πρέπει να είναι το ματς του τελικού Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι που πήγαιναν όλα στραβά για τον Ολυμπιακό για τριάντα λεπτά. Ένα «ξέσπασμα» αρκούσε για να φέρει το Κύπελλο. Ένα «ξέσπασμα» ήταν αρκετό για να επικρατήσει η ιαχή «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Θρύλος σήκωσε το Κύπελλο και «υπέγραψε» την επιστροφή στους τίτλους. Με ένα, μόνο, καλό δεκάλεπτο.

Τόσο χρειάζεται για να «καθαρίσει» τον Παναθηναϊκό σήμερα στο ΣΕΦ, που θα είναι καμίνι! Τα εισιτήρια «εξαφανίζονται» και οι παλμοί ανεβαίνουν. Πλησιάζει το «αιώνιο» ντέρμπι. Το ΣΕΦ θα «βαφτεί» ερυθρόλευκο, για να υποδεχθεί τον… τελευταίο Παναθηναϊκό.

Το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει σήμερα, είναι η νίκη. Αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό δείχνει η εικόνα και η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Σήμερα, η ιαχή «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και οι επευφημίες πρέπει να ακουστούν σε όλη την Ελλάδα. Να πανηγυρίσουμε μια, ακόμη, Θρυλική νίκη… 4άδας!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ