ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Euroleague: Μειώθηκε σε 10 ημέρες η καραντίνα των ανεμβολίαστων παικτών!

Euroleague: Μειώθηκε σε 10 ημέρες η καραντίνα των ανεμβολίαστων παικτών!

Μια ακόμη αλλαγή πραγματοποιήθηκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο της, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την μείωση της καραντίνας και των ανεμβολίαστων παικτών, σε 10 ημέρες, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση της μείωσης της καραντίνας των εμβολιασμένων σε 7 ημέρες,

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές παιχνιδιών της Euroleague, λόγω της πανδημίας, η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να εξομαλύνει την διεξαγωγή των υπόλοιπων παιχνιδιών της σεζόν, σεβόμενη όμως την σοβαρότητα της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Έτσι, σήμερα προέβη στην μείωση της καραντίνας των ανεμβολίαστων παικτών σε 10 ημέρες, ενώ, όπως τόνισε, για την επιστροφή ενός ανεμβολίαστου παίκτη στη δράση θα χρειάζεται αρνητικό PCR τεστ. Υπενθυμίζουμε, πως στην Euroleague υπάρχει πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού στις ομάδες, με το 93% των μελών των ομάδων (αθλητές, προπονητές, επιτελεία) να είναι εμβολιασμένο.

Ακόμη, έγινε γνωστό πως παίκτες, προπονητές και διαιτητές θα επιδεικνύουν αρνητικά τεστ τρεις ημέρες πριν από κάθε παιχνίδι της Euroleague, ή δύο ημέρες για αυτούς που θα αγωνίζονται εντός έδρας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ