ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

+19 σε ένα μέτριο βράδυ. Αυτή είναι η… χαοτική διαφορά μας φέτος!

+19 σε ένα μέτριο βράδυ. Αυτή είναι η… χαοτική διαφορά μας φέτος!

Σε ένα βράδυ στο οποίο έκανε απλώς τα… τυπικά, ο Θρύλος κατάφερε και επικράτησε με 65-84 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Χωρίς να πιάσει πολύ καλή επίδοση, χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός πήρε άνετα το ντέρμπι των «αιωνίων» στην έδρα του Παναθηναϊκού και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Το ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι φέτος πολλές κλάσεις ανώτερη από αυτή του Πρίφτη το γνωρίζαμε όλοι… Το δείχνει η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων στη Euroleague. 3ος ο Ολυμπιακός, 17ος ο Παναθηναϊκός. Αυτό, όμως, έπρεπε να αποδειχτεί και εντός παρκέ!

Και αυτό έγινε… Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παναθηναϊκό! Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν γκάζι από την αρχή, δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα απολύτως σημείο του αγώνα και πήραν το «διπλό» που είχαν ανάγκη, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ακόμη και στους ίδιους τους εαυτούς τους. Για το πόσο τους αδίκησαν στο ΣΕΦ, χάνοντας από αυτόν τον Παναθηναϊκό! Η διαφορά των δύο ομάδων, αντικειμενικά, δείχνει να είναι μεγαλύτερη από τους χθεσινούς 19 πόντους. Ο Ολυμπιακός, φέτος, πρέπει να έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων και να γίνει το… αφεντικό!

Η σεζόν έχει πολύ μέλλον ακόμη… Ο Θρύλος δείχνει με τον καιρό να γίνεται πιο ισχυρός. Δένουν οι παίκτες μεταξύ τους, βγαίνουν οι αυτοματισμοί… Ανεβαίνουν παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν δώσει τα αναμενόμενα, όπως ο Μάρτιν. Αναμένεται να μπει και ο Έισι… Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά και η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη! Στήριξη, όπως έχουμε μάθει... Μέχρι τέλους!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ