ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάμε να ζεσταινόμαστε σιγα-σιγά…

Πάμε να ζεσταινόμαστε σιγα-σιγά…

Στόχος σαφής για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ θα πρέπει να είναι κάθε φορά που συναντά τον Παναθηναϊκό, σε επίπεδο Ευρωλίγκας, να του… ξηλώνει και μια… σφυρίχτρα από το σήμα! Εκεί όπου ο «φάρος» δεν… έλαμπε, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια, ο Θρύλος τον είχε από κάτω τον «πελάτη» και αποδείκνυε την αλήθεια των λόγων του, όταν τόνιζε ότι στην Ελλάδα έπεφτε… μπλόκο!

Η Πέμπτη δεν είναι μακριά. Πλησιάζει η ώρα να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει στο ΟΑΚΑ. Να επιβληθεί κανονικότητα. Και να αποδοθεί στο παρκέ η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, όπως αυτή αποτυπώνεται και στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Όπως αποτυπώνεται σε κάθε ματς, το οποίο μπαίνουν να παίξουν οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι, στην εφετινή διοργάνωση, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ρόλο… ρυθμιστή, από τον πάτο.

Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένη δουλειά και αυτή και μόνο οφείλει να κάνει. Να μπει στο γήπεδο, να νικήσει, καθαρά και ξάστερα και όμορφα και να συνεχίσει το θετικό σερί του, στην Ευρωλίγκα. Δεν έχει σχέση το ματς αυτό, με το ματς του ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, προ καιρού. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αυτό να είναι σαφές στην ομάδα, η οποία θα πρέπει να μπει στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να… καθαρίσει. Και να δείξει ποια είναι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ