ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «μαχητής» Έισι, που θα ανεβάσει τον Ολυμπιακό

Ο «μαχητής» Έισι, που θα ανεβάσει τον Ολυμπιακό

Ανάγκη από αγωνιστικό χρόνο, ώστε να βρει ρυθμό, έχει ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής στο ματς με τη Λάρισα. Αυτό που είδαμε στο ματς με τους Θεσσαλούς, το οποίο δε μπορεί να προσφερθεί για σαφή συμπεράσματα, είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη που… το λέει η καρδούλα του. θα βάλει το κορμί του στη «φωτιά», θα βουτήξει να σώσει τη μπάλα. Γενικά, θα παλέψει!

Είναι μαχητής… Φαίνεται, από τα πρώτα του λεπτά. Σε ένα παιχνίδι μεγάλης διαφοράς, βούτηξε, έπεσε στο παρκέ, πάλεψε… Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα του ατού. Στο ίδιο παιχνίδι όμως, «φώναξε» πως θέλει υπομονή. Θέλει χρόνο προσαρμογής και θέλει, επίσης, χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Έρχεται από πολύμηνη αγωνιστική απραξία και αυτό φαίνεται. Δεν γίνονται αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το έλεγε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πως πρέπει να μπει με υπομονή και να μη βιαστεί να τον ενσωματώσει στο ροτέισον. Υπομονή χρειάζεται, λοιπόν, ο Έισι και θα βγει σε καλό όλο αυτό. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να… «απογειώσει» την γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού. Έχει στοιχεία που λείπουν από αυτήν και θα την πάει σε άλλο επίπεδο.

Θα αποτελέσει τον… καμικάζι της «ερυθρόλευκης» φροντ-λάιν. Θα δώσει ποιοτικές ανάσες σε όλους, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «4», όσο και ως «5». Τον περιμένει πως και πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, και όχι μόνο…

Ίσως στο ματς με τον Απόλλωνα, χρησιμοποιηθεί για αρκετό χρόνο και δείξει την πρόοδο που έχει πραγματοποιήσει από τον αγώνα με τη Λάρισα. Θα περιμένουμε να δούμε έναν πιο έτοιμο, επιθετικά, παίκτη. Να πάρει τα σουτάκια του, να «κόψει» σωστά στο καλάθι και να παλέψει ακόμη περισσότερο σε όλα τα ριμπάουντ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ