ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα επόμενα παιχνίδια στον… «μαραθώνιο» της Euroleague

Τα επόμενα παιχνίδια στον… «μαραθώνιο» της Euroleague

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Βελιγράδι για την 14η αγωνιστική της Euroleague, από τον Ερυθρό Αστέρα, με 81-76. Απώλεσε την ευκαιρία να… εδραιωθεί στην 3η θέση και να πλησιάσει την 2η. Δεν παρουσίασε το καλό του πρόσωπο, είχε πρόβλημα στην άμυνα και «πληγώθηκε» από τον Ερυθρό Αστέρα.

Δεν έχασε όμως την θέση του… Βρίσκεται ακόμη στην 3η θέση και έχει τώρα μια «διαβολοβδομάδα» γεμάτη… ΣΕΦ. Θα υποδεχτεί στις 15/12 την Μπάγερν Μονάχου και στις 17/12 την Βιλερμπάν, έχοντας δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του. Στόχος, εννοείται, οι δύο νίκες. Ο Ολυμπιακός θέλει και πρέπει να πάρει και τα δύο παιχνίδια για να παραμείνει… γερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Και μετά την «διαβολοβδομάδα» του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (23/12) για την τελευταία αγωνιστική πριν τα Χριστούγεννα, με την οποία ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο της Euroleague. Στόχος και εκεί, η νίκη!

Ιδανικό σενάριο, λοιπόν, το 3/3… Και με 3/3 μέχρι τα Χριστούγεννα, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, με το τέλος του πρώτου γύρου. Ακούγεται εντυπωσιακό και… Θρυλικό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το πετύχει, και πεποίθηση μας είναι, πως θα το κάνει.

Βήμα-βήμα όμως… Το μυαλό στην Μπάγερν. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα οι Γερμανοί, με ποιότητα και βάθος. Όλα για τη νίκη εκεί και μετά συνεχίζουμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ