ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα, ομαδάρα μου!

Ομάδα, ομαδάρα μου!

Μεγάλη εμφάνιση, σπουδαία και Θρυλική νίκη πέτυχε ο Θρύλος, χθες στο Καζάν με την Ούνικς. Κόντρα σε μια ομάδα που πήγαινε εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, ο Ολυμπιακός μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια και έκανε ένα μάγκικο «διπλό».

Κόντρα στην ομάδα του Χεζόνια, ο οποίος ήθελε ντε και καλά να γίνει ήρωας και να κερδίσει μόνος του τον Θρύλο. Έλα όμως που έγινε μοιραίος και με 3/14 σουτ, ήταν αυτός που έσπασε τον ρυθμό των συμπαικτών του, «στραγγαλίστηκε» από τον Λαρεντζάκη και συνέβαλε τα μέγιστα για την «ερυθρόλευκη» νίκη.

Σπουδαία νίκη. Νίκη, που κρατάει τον Θρύλο μόνο του στην 3η θέση και του δίνει την ευκαιρία με το πρόγραμμα του Δεκέμβρη να εδραιωθεί ψηλά στη βαθμολογία και να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρο. Και ακόμη δεν έχει μπει ο Έισι… ο Θρύλος έχει να περιμένει δηλαδή, έναν ακόμη πολύ καλό παίκτη να ενσωματώνεται στην ομάδα και να δίνει και αυτός ότι έχει στον σύλλογο.

Χθες, όλοι ήταν υπέροχοι. Όλοι έκαναν το κάτι παραπάνω. Έτσι μόνο κερδίζεις στην Euroleague και ο Θρύλος έχει βρει το… κόλπο. Πρέπει να συνεχίσει έτσι για να αποδείξει έμπρακτα σε όλους ότι είναι ΕΔΩ. Πιο δυνατός από τα τελευταία χρόνια και έτοιμος για να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ