ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επόμενη στάση; Βελιγράδι!

Επόμενη στάση; Βελιγράδι!

Μετά από το Μιλάνο, πέρασε και από το Καζάν η ομάδα που κάποιοι βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν κάνει «διπλά». Δύο μάγκικες νίκες εκτός έδρας με δύο αντιπάλους που, η μία βρισκόταν στην πρώτη 4άδα και η άλλη προερχόταν από 4 σερί νίκες. Τώρα, θα πάει για το διπλό στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για να συνεχίσει την... ξέφρενη πορεία του.

Ο Θρύλος απέδειξε πως φέτος έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, που θα πηγαίνει για τις νίκες ΠΑΝΤΟΥ και κόντρα σε ΟΛΟΥΣ. Αυτό θέλει να βλέπει ο λαός του Θρύλου, αυτό κάνει η ομάδα φέτος. Για αυτό και η στήριξη του κόσμου…

Βλέπεις χθες 12 παίκτες να το ζούνε. Να το θέλουν τόσο πολύ, όσο το θέλουμε εμείς. Γυαλίζει το μάτι τους και το λέει η καρδούλα τους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη, όλοι ξέρουν που βρίσκονται και δίνουν το κάτι παραπάνω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Χθες, πέρασε μέσα από το Καζάν. Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Βελιγράδι. Θα κερδίσει και εκεί. Όπως χθες, όπως την προηγούμενη βδομάδα στο Μιλάνο. Η ομάδα αυτή δεν έχει ταβάνι. Εδραιώθηκε στην 3η θέση και έμεινε μόνη της εκεί. Δεν θα τη σταματήσει κανείς εύκολα και δε θα τα παρατήσει ποτέ.

Ο Θρύλος χθες σημείωσε μια ακόμη τεράστια νίκη στον «μαραθώνιο» της φετινής Euroleague. Θέλει ακόμη πολλές τέτοιες για να πετύχει τον στόχο του, όμως έχει τα φόντα για να το κάνει. Όλοι δίπλα στην ομάδα, λοιπόν. Το έχει ανάγκη. Και μας προσφέρει τεράστιες χαρές.

Θρύλος της Ευρώπης φέτος. Και έχουμε ακόμη πολλά να δούμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ