ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μη χάσετε τον δρόμο, σας περιμένουμε! (photo)

Μη χάσετε τον δρόμο, σας περιμένουμε! (photo)

Το μεγάλο ντέρμπι, το «αιώνιο» ντέρμπι, ανάμεσα στον Θρύλο και τον εξασφύριχτρο, επιστρέφει και σε επίπεδο Α1! Ή Stoiximan Basket League, αν προτιμάτε! Ημέρα ΑΙΩΝΙΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ στο ΣΕΦ και ένα μόνο σου ζητώ: Θρύλε «πάτα» τον «πελάτη»! Τζάμπολ στις 19:30 (ΕΡΤ3-redking.gr)!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την τελευταία ομάδα της Ευρωλίγκας, όχι με υπεροψία και αλαζονεία. Αλλά με βεβαιότητα και πίστη στις δυνάμεις του και στην ικανότητά του, να βγει από πάνω και να καβατζάρει για τα καλά το πλεονέκτημα έδρας στην Α1, όσο νωρίς και αν είναι ακόμη στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός δείχνει σε κάθε ματς τα δόντια του. Ακόμη και σε εκείνα, τα οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει, ήταν ανταγωνιστικός και προσπάθησε να δείξει την ποιότητά του. Με… κάτω τα χέρια, όπως χάνει διαρκώς ο εξασφύριχτρος φέτος, ο Θρύλος δεν έχει χάσει. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανίζεται ως φαβορί, αλλά σε ένα ντέρμπι αυτά πάνε… περίπατο.

Ζαν Σαρλ αναμένεται να δούμε στη 12άδα, αλλά δύσκολα θα πάρει τον κανονικό του χρόνο συμμετοχής. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα φώτα να πέφτουν ξανά πάνω στον Έισι και να αναμένουμε να τον δούμε να ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα.

Για πάμε να ζεσταινόμαστε… ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ