ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φουλ για sold out με Παναθηναϊκό

Φουλ για sold out με Παναθηναϊκό

Πως και πως περιμένει ο κόσμος του Θρύλου την αναμέτρηση της Δευτέρας (22/11, 19:30, ΕΡΤ3) με τον Παναθηναϊκό. Ο λαός του Θρύλου έχει… «εξαφανίσει» τα εισιτήρια του αγώνα καθώς έχουν φύγει 8.100 εισιτήρια και απομένουν 2.500 για το sold out.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι «καμίνι» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να το περιμένει με μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι το πρώτο ντέρμπι μετά την… πτώση του «φάρου» και ο Θρύλος θέλει να αποδείξει πως φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επικρατήσει του Παναθηναϊκού, καθώς μια νίκη, πέρα από την μεγάλη σημασία του ντέρμπι, θα δώσει και τεράστιο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στον Ολυμπιακό και θα βάλει γερές βάσεις… τίτλου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ