ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Διαβολοβδομάδα», γεμάτη ΣΕΦ!

«Διαβολοβδομάδα», γεμάτη ΣΕΦ!

Δύο αναμετρήσεις δίνει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός την επόμενη βδομάδα. Συγκεκριμένα ο Θρύλος υποδέχεται τις Άλμπα (26/10) και Φενερμπαχτσέ (28/10). Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από την ήττα στην Μόσχα και να μπει και πάλι σε τροχιά τετράδας.

Η ομάδα αποδίδει πολύ καλά. Παίζει πολύ ελκυστικό μπάσκετ. Όχι μόνο επιθετικά… Ο Θρύλος σου βγάζει αυτό το πάθος, αυτήν την αυταπάρνηση που προέρχεται από το παρελθόν. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ πιο σκληρός από ποτέ τα τελευταία χρόνια και είναι έτοιμος να κάνει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Ο κόσμος στηρίζει ήδη, και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός γύρισε πιο δυνατός από τις δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων και δείχνει μια ομάδα έτοιμη για υπέρβαση. Ο λαός του Θρύλου ξέρει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και θα το κάνει. Το έκανε με Μπασκόνια, με Ρεάλ, με Ζαλγκίρις… Θα το ξανακάνει αυτήν την εβδομάδα. Η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο, και ο κόσμος έχει ανάγκη την ομάδα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΣΕΦ…

Χ.Δ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ