ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παντελάκης: «Έχουμε καταπληκτικό χαρακτήρα»

Παντελάκης: «Έχουμε καταπληκτικό χαρακτήρα»

Ο Θρύλος νίκησε ξανά τον ΠΑΟ, στο ΣΕΦ, για την Α1 Γυναικών. Δίκαια και καθαρά, όπως την πρώτη φορά… Και Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στον απόηχο της μεγάλης νίκης, εξήρε το πνεύμα και τον χαρακτήρα της ομάδας του! Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε πως είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς τα συναισθήματά του, σε τέτοιες συνθήκες…

«Γενικότερα ήταν πολύ, πολύ δύσκολη η εβδομάδα μας… Πραγματικά φέτος, όλη η διαδικασία, δεν λέω μόνο για τα πλέι όφ, ή για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, όλη η διαδικασία ήταν αρκετά δύσκολη. Είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν, το οποίο εγώ που είμαι 17 χρόνια προπονητής, πρώτη φορά το ζω. Με το προηγούμενο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας να το διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα συναισθήματα που νιώσαμε όταν ακούσαμε την απόφαση.

Ειδικά στα πλέι οφ είναι μία κατάσταση, στην οποία η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Δεν ξέρουμε κάθε φορά τι μας ξημερώνει. Αλλά έχω κορίτσια με καταπληκτικό χαρακτήρα. Που με ακούνε και μπορώ να μπω στο μυαλό τους και να δουλέψω σε αυτό. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο μυαλό των παικτριών μας. Με τον ΠΑΟ έχουμε παίξει τόσες φορές, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και να κρύψουμε πράγματα…», είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ