Νέα φωτό-ντοκουμέντο από το άκυρο καλάθι!

Οι αρχές του αθλητισμού στη χώρα τι κάνουν; Παρακολουθούν το έργο που παίζεται; Είναι σύμφωνες με αυτή την ιστορική «κλοπή» που συντελείται; Νέα φωτό-ντοκουμέντο από το άκυρο καλάθι της Ριντ, δείχνει ΞΑΝΑ, με τον πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ότι η ΚΕΔ και η ΕΟΚ κάνουν… ό,τι θέλουν και δεν σέβονται ούτε την ίδια την ΑΛΗΘΕΙΑ και την πραγματικότητα!
Που είναι ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μαυρωτάς; Ο υφυπουργός αθλητισμού και ο ΓΓΑ είναι εντάξει με όλα όσα διαδραματίζονται στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες! Τι κάνουν; Παρακολουθούν την κατάσταση; Έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει;
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ:
Και κρίνετε ξανά, για την «κλοπή» που συντελείται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! Οι αρχές του αθλητισμού θα δηλώσουν ξανά... αναρμόδιες;!