ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πάλεψε, αλλά άργησε...

Το πάλεψε, αλλά άργησε...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 90-79 από την Αρμάνι Μιλάνο και παρότι κατάφερε να ανατρέψει μία διαφορά 18 πόντων δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος για τη συνεχεία.

Ακόμα ένα παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε πολλά λάθη και έδωσε από νωρίς το περιθώριο στην Αρμάνι να πάρει κεφάλι στο σκορ και να επιβάλλει για τα καλά το ρυθμό της. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καθόλου καλά ποσοστά στην επίθεση και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Ιταλούς να μαζέψουν πολλά ριμπάουντ και να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο.

Από την άλλη η ομάδα του Έτορε Μεσίνα σκόραρε με καλούς ρυθμούς στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός φαινόταν για ακόμα μία φορά να είναι στατικός στην επίθεση του και αυτό δεν μπορούσε να λειτουργήσει με τίποτα υπέρ του, αφού έχανε πολλές επιθέσεις κάτι που κόστισε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κάποια στιγμή έφτασε να έχει 1/9 τρίποντα αριθμός που είναι απογοητευτικός για τέτοιο παιχνίδι. Κάπως έτσι κύλησε όλο το πρώτο ημίχρονο και τελείωσε 44-34 , με την ομάδα του Πειραιά να κάνει ένα μικρό σερί προς το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Στην αρχή της επανάληψης ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός και με αργά αλλά σταθερά βήματα πλησίαζε τους Ιταλούς. Μάλιστα προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ισοφάρισε, όμως δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Λίγο αργότερα η ιταλική ομάδα θα κάνει και πάλι ένα μικρό σερί και θα ξαναφτάσει τη διαφορά στους 10. Εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πάρει ένα τάιμ-άουτ με σκοπό να σταματήσει τον τρελό ρυθμό που είχε αποκτήσει η Αρμάνι.

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός θα κάνει και πάλι ένα σερί με δύο τρίποντα από Σλούκα και Βεζένκοβ, αλλά ο Ντιλέινι θα σκοράρει ένα δικό του σουτ τριών πόντων, το οποίο έδωσε και τη χαριστική βολή στον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε για άλλη μία φορά κοντά σε ένα μεγάλο «διπλό» αλλά δεν τα κατάφερε.

Το τελικό 90-79 η αλήθεια είναι ότι δεν αποτυπώνει στο έπακρο την εικόνα του αγώνα, όμως πλέον ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και έχασε και άλλο έδαφος για τη συνέχεια. Επόμενος αγώνας είναι την Πέμπτη (28/01) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

PHOTO GALLERY

Το πάλεψε, αλλά άργησε...
Το πάλεψε, αλλά άργησε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ