ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Μικρή η διαφορά για Ρέις»

«Μικρή η διαφορά για Ρέις»

Όλα δείχνουν αίσιο τέλος, σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Ματέους Ρέις, από τη Ρίο Άβε, στον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς, για να πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας, στο αριστερό άκρο της άμυνας και, όπως φαίνεται, να πάρει φανέλα βασικού, καλύπτοντας το κενό που άφησε η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα. Ωστόσο, η μεταγραφή βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα, αφού η ομάδα του δεν έχει πει ακόμη το… τελειωτικό «ναι».

Από εκεί που ήταν θέμα χρόνου, το να έρθει ο Ρέις στην Ελλάδα, η Ριό Άβε έμπλεξε στη μέση την… Πόρτο και δυσκόλεψε το πράγμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι, σύμφωνα με την A’ Bola, να υπάρχει αυτή τη στιγμή μία διαφορά μισού εκατομμυρίου ευρώ. Ο Ολυμπιακός δίνει 2,5 εκ. και οι Πορτογάλοι ζητάνε 3 εκ. ευρώ.

Πάντως, από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου δεν βλέπουν το deal να… χαλάει. Μοιάζει, δηλαδή, πολύ πιθανό η μεταγραφή του Ρέις να τελειώσει θετικά και άμεσα. Και να μην κωλυσιεργήσει περαιτέρω. Ο Ολυμπιακός αναμένει, έχει κάνει την πρότασή του και δεν… υποπίπτει σε… μεταγραφικά παιχνίδια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ