ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πρόταση του Ολυμπιακού» για τον Ροντρίγκες!

«Πρόταση του Ολυμπιακού» για τον Ροντρίγκες!

Όπως αναφέραμε εδώ και 2-3 ημέρες, ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού, για την ενίσχυσή του, στα εξτρέμ.

Ο 29χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι αρέσει στο λιμάνι και στον Μαρτίνς, ο οποίος κρίνει ότι όντως ο Γκάρι μπορεί να δώσει στην ομάδα αυτό που λείπει, μετά την αποχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε, για τη Γουλβς! Ο Ροντρίγκες, στα 29 του, πλέον, είναι πιο ώριμος, έμπειρος και ικανός, από ποτέ και οι Τούρκοι «φουντώνουν» το θέμα του, μιλώντας για πρόταση!

Σύμφωνα με τον ensonhaber, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην Αλ Ιτιχάντ, για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή! Ο Ροντρίγκες δεν κόλλησε στη Φενέρ και δεν κατάφερε να προσφέρει τα μέγιστα, αν και είχε 29 συμμετοχές, με 4 γκολ και 6 ασίστ… Φανταστείτε να… κόλλαγε με την ομάδα κιόλας. Ή να κολλήσει εδώ, με τον Ολυμπιακό…

Ο Θρύλος, σύμφωνα με τους Τούρκους, λοιπόν, κινείται για να πάρει τον ποδοσφαιριστή, καθώς η Φενέρ φαίνεται πως θα διακόψει τον -διετή- δανεισμό του, με αποτέλεσμα εκείνος να γίνεται διαθέσιμος. Μένει να φανεί αν όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι έχουν βάση. Αν και, όπως σας είχαμε αναφέρει, το ενδιαφέρον του Θρύλου για τον εξαιρετικό εξτρέμ, είναι υπαρκτό και σοβαρό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ