ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι να κάνει ένας οπαδός του Ολυμπιακού;

Τι να κάνει ένας οπαδός του Ολυμπιακού;
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Απόγευμα Τετάρτης, είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και την ίδια πάνω-κάτω ώρα, έχει δύο ματς του Ολυμπιακού. Αμφότερα εντός έδρας! Στα πλέι οφ της Basket League με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ και τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών με τον ΠΑΟ στη Γλυφάδα! Το τζάμπολ στο πρώτο είναι στις 17:30 και το δεύτερο στις 18:00, αντίστοιχα...

Και το ερώτημα είναι ένα... Τι να κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού; Να πάει στο ένα ματς, να πάει στο άλλο ή να κάτσει σπίτι του και να κάνει ζάπινγκ στα κανάλια που θα μεταδίδουν τα ματς, για να βλέπει τι συμβαίνει και στα δύο. Γιατί, εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, όλες οι ομάδες του Θρύλου πρωταγωνιστούν! Και ο λαός της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας θέλει να είναι δίπλα της σε όλα τα ματς, σε όλα τα αθλήματα. Πόσω δε μάλλον όταν είναι εντός έδρας!

Αλλά το θέμα είναι απλό. Το "επιχείρημα" των καναλιών που ήθελαν εκείνες τις ώρες δεν στέκει... Διότι θα μπορούσε η ΕΟΚ να τους ενημερώσει και να προτείνει να ξεκινήσει αυτό των Γυναικών στις 19:00 και των Ανδρών να ξεκινήσει στις 16:30. Μια πρόταση είναι αυτή. Αλλά είπαμε...

Ο "Φάρος" του ελληνικού αθλητισμού αγαπά το μπάσκετ, αλλά όχι το Θρύλο. Διότι από την πλευρά της Ομοσπονδίας δεν έγινε το παραμικρό, καμία κίνηση για να μπορέσει ο λαός του Θρύλου να δώσει το "παρών" και στα δύο ματς. Αλλά εάν στη θέση του Ολυμπιακού ήταν μια άλλη ομάδα, η αγαπημένη της ΕΟΚ, τότε δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό!

Να "πέφτουν" δύο ματς του ΠΑΟ το ένα πάνω στο άλλο! Αυτός, όμως, είναι ο "Φάρος" του ελληνικού αθλητισμού. Που δεν δείχνει την ίδια... συμπάθεια στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα εισιτήρια με το Ρέθυμνο

    Τα εισιτήρια με το Ρέθυμνο

    Μέσω internet ξεκίνησε από σήμερα η διάθεσή τους. Τετάρτη στα εκδοτήρια του ΣΕΦ από τις 10:00.

  • Πρεμιέρα στις 20/04

    Πρεμιέρα στις 20/04

    Την προσεχή Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ της Basket League για το Θρύλο.

  • Τελικός με τον πελάτη ΠΑΟ!

    Τελικός με τον πελάτη ΠΑΟ!

    Αντίπαλος του Θρύλου για το νταμπλ, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει 3-0 νίκες!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ