ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα"

Την άποψη ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να... ξεχάσουν την Euroleague και να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, εξέφρασε ο DJ Στρόμπερι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" υπογράμμισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" ότι πλέον η ομάδα είναι έτοιμη κι έχει την τελική της μορφή όσον αφορά το ρόστερ τονίζοντας ότι πρέπει άπαντες στον Ολυμπιακό να... σκυλιάσουν για τον τίτλο!

«Οφείλουμε να ξεχάσουμε την Ευρωλίγκα. Εννοείται ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοσή μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και το πληρώσαμε αυτό, είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς που μας κόστισαν και ποτέ δεν μπορέσαμε να βρούμε τον κανονικό μας ρυθμό.

Τώρα έχουμε όλη μας την ομάδα έτοιμη. Οφείλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, να σκυλιάσουμε στην προπόνηση κάθε μέρα και να βρούμε τρόπο για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μετρά μόνο πια. Πλέον πρέπει ο καθένας να παίζει σκληρά για την ομάδα, να βρεθούν εκ νέου οι ρόλοι μας στο γήπεδο, τώρα που το ρόστερ μας έχει πάρει την τελική του μορφή και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»  ήταν το σχόλιο του "Φράουλα" ενόψει των play off της Basket League.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Εμείς δεν παίξαμε άμυνα..."

    Το βασικό "όπλο" του Ολυμπιακού απουσίασε στο 2ο μέρος κόντρα στον Απόλλωνα σύμφωνα με τον Στρόμπερι.

  • Το ρεκόρ του Στρόμπερι (video)

    Το ρεκόρ του Στρόμπερι (video)

    Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε 6 κλεψίματα κόντρα στην Κηφισιά, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση από έναν "ερυθρόλευκο" στο πρωτάθλημα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ