ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Η σειρά των ματς με τον ΠΑΟ, των τελικών της Α1 Γυναικών, που θα φέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή και του πρωταθλήματος, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με νταμπλ ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την πρώτη αναμέτρηση που, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΟΚ, θα γίνει την προσεχή Τετάρτη. Στις 20 Απριλίου, δηλαδή, με το τζάμπολ να είναι ορισμένο για τις 18:00, στο κλειστό της Γλυφάδας.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ματς, αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Απριλίου, στο κλειστό της Λεωφόρου και θα ξεκινήσει στις 19:30. Θυμίζουμε ότι ο Θρύλος προηγείται με 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο. Και θέλει δύο ακόμα για να φτάσει τις 4 που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου.

Εάν, πάντως, δεν γίνει το "sweep" και το 4-0 για τις "ερυθρόλευκες", ο 3ος τελικός είναι ορισμένος για την Μεγάλη Τετάρτη (27/04) στις 18:00. Η ΕΟΚ έχει ορίσει και τέταρτο και πέμπτο ματς στη λογική ότι απαιτούνται 4 νίκες για τον τίτλο.

Έτσι, το 4ο ματς είναι προγραμματισμένο -εάν χρειαστεί- για την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 19:30 και το 5ο για την Κυριακή 15/05 στις 14:30, στη Γλυφάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τελικός με τον πελάτη ΠΑΟ!

    Τελικός με τον πελάτη ΠΑΟ!

    Αντίπαλος του Θρύλου για το νταμπλ, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει 3-0 νίκες!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ