ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρεμιέρα στις 20/04

Πρεμιέρα στις 20/04
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα με την κατάληψη της πρώτης θέσης. Με το Ρέθυμνο να καταλαμβάνει την 8η και τις δύο ομάδες να δίνουν... ραντεβού για την πρώτη φάση των πλέι οφ, όπου και θα τεθούν αντιμέτωπες.

Η σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες αρχίζει την προσεχή Τετάρτη 20 Απριλίου, με το ματς στο ΣΕΦ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:30 όπως έγινε γνωστό από τον ΕΣΑΚΕ που γνωστοποίησε το πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ματς που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, αυτό είναι ορισμένο για την Κυριακή 24 Απριλίου, με το τζάμπολ να γίνεται στις 17:00.

Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ με 2-0 νίκες, αλλά εάν δεν συμβεί αυτό και απαιτηθεί και τρίτο ματς για να κριθεί το ποιος θα περάσει στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League, αυτό θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη, 27/04, και θα ξεκινήσις στις 16:30.

Η πρώτη φάση, πάντως, θα αργήσει να ολοκληρωθεί διότι τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου θα γίνουν στις 3, 5 και 7 (αν χρειαστεί) Μαΐου, καθώς οι "πράσινοι" συμμετέχουν στα πλέι οφ της Euroleague. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και οι ημιτελικοί των πλέι οφ της Basket League.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ