ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελικός με τον πελάτη ΠΑΟ!

Τελικός με τον πελάτη ΠΑΟ!

Το πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών και κατ' επέκταση το νταμπλ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Διότι αντίπαλος του Θρύλου θα είναι ο πελάτης ΠΑΟ. Με τις "ερυθρόλευκες" να έχουν μεγάλο προβάδισμα με 2-0 στις νίκες και τη σειρά να κρίνεται στις τέσσερις.

Με τον πρώτο τελικό να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί για το κλειστό της Γλυφάδας. Και μην ξεχνάμε ότι το σκορ φέτος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι 3-0, καθώς υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκάδα.

Οι "πράσινες" νίκησαν και σήμερα το μεσημέρι, 75-55 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Και με 3-1 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Οι "ασπρόμαυρες" αγωνίστηκαν και στα δύο ματς των ημιτελικών χωρίς τις Αμερικανίδες Κλέμονς και Ρέντμον, που αποχώρησαν μετά το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκάδα. Λογικό ήταν να μην μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικές στο ματς παρά μόνο για το πρώτο δεκάλεπτο.

Έτσι οι τελικοί της Α1 μπάσκετ έχουν ένα παραπάνω ενδιαφέρον, διότι θα είναι μεγάλη απόλαυση να πάρουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού το νταμπλ, έχοντας ως αντίπαλο και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις τον ΠΑΟ, στην πρώτη χρονιά του τμήματος!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πανέτοιμες για το... 4-0!

    Πανέτοιμες για το... 4-0!

    Οι "ερυθρόλευκες" αντιμετωπίζουν αύριο (18:00) τις "πράσινες" και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

  • Αντίστροφη μέτρηση

    Αντίστροφη μέτρηση

    Λίγες μέρες έμειναν για την αφετηρία των τελικών της Α1 Γυναικών. Πρεμιέρα στις 20/04 (18:00).

  • Θριαμβευτική πρόκριση

    Θριαμβευτική πρόκριση

    Εξαιρετικό μπάσκετ για τις "ερυθρόλευκες", σχεδόν 100άρα και τώρα νταμπλ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ