ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτο... ραντεβού με Ρέθυμνο

Πρώτο... ραντεβού με Ρέθυμνο

Την πρώτη θέση στη regular season της Basket League επισφραγίζει απόψε (13/04, 17:30) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται το Ρέθυμνο, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με νίκη ολοκληρώνουν τη σεζόν με ρεκόρ 25-1 και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα στα φετινά play off.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα, θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει στην α' φάση των play off και πάλι το Ρέθυμνο, καθώς βάσει προγράμματος θα διασταυρωθούν ο 1ος (σ.σ. ο Ολυμπιακός) με τον 8ο (σ.σ. Ρέθυμνο) της regular season, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν πλέον αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα την προσοχή τους, καθώς οι υποχρεώσεις τους στην Euroleague ολοκληρώθηκαν άδοξα και όπως όλοι έχουν παραδεχτεί "ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά"... Και όπου "μεγάλος στόχος", είναι η κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Ματ Λοτζέσκι, με τον τελευταίο να έχει επανέλθει -όπως έδειξε και με την σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας- σε φουλ ρυθμό. Ο Βέλγο-Αμερικανός φόργουορντ ως γνωστόν πήρε τη θέση του Τζόνσον-Όντομ στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" για το ελληνικό πρωτάθλημα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ