ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπλή "επιστροφή"

Διπλή
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Ευχάριστα τα μηνύματα από το ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Ελλάδας αναφορικά με τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει στην προπόνηση της Τρίτης να συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος είχε ενοχλήσεις από ένα οστικό οίδημα, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Αμφότεροι, πάντως, είναι καλά πλέον και θα αγωνιστούν στην αυριανή (17:30) αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ. Το ίδιο ισχύει και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που κι εκείνος προπονήθηκε χωρίς προβλήματα. Γι' αυτό που υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά είναι ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Ιταλός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ιατρικά είναι καλά, αλλά η απόφαση για τη συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, λίγη ώρα πριν το ματς με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ. Αντίθετα απών θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης που συνεχίζει τη θεραπεία του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Βραβεύεται ο Σπανούλης

    Βραβεύεται ο Σπανούλης

    Πριν το ματς με το Ρέθυμνο για την ανάδειξή του ως κορυφαίου της 24ης αγωνιστικής, στο "διπλό" με τον Άρη.

  • Ξαναγυρίσαμε στα... ίδια

    Ξαναγυρίσαμε στα... ίδια

    Γέμισε και πάλι το "απουσιολόγιο" του Σφαιρόπουλου,  καθώς η κυριακάτικη προπόνηση είχε πολλές απουσίες.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ