ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξαναγυρίσαμε στα... ίδια

Ξαναγυρίσαμε στα... ίδια
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Μετά το ρεπό του Σαββάτου, την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Με την προπόνηση να έχει αρκετούς απόντες. Και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει το "απουσιολόγιό" του να γεμίζει και πάλι μετά από λίγες ημέρες... ηρεμίας. Πρώτο όνομα σε αυτό, του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Θρύλου δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς έχει ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Είναι κάτι που απασχολεί τον κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν αποκλείεται ο Kill Bill να χάσει το ματς της Τετάρτης με το Ρέθυμνο.

Θέμα υπήρξε και με τον Μάντζαρη. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από μια ιογενή γαστρεντερίτιδα. Ίσως χάσει και την προπόνηση της Δευτέρας, αλλά όλα είναι ανοικτά. Ενοχλήσεις στο πόδι έχει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ξεκουράστηκε.

Κάτι που ισχύει και για τον Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός έκανε επέμβαση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού και κρίθηκε σκόπιμο να μην το επιβαρύνει. Θα μπορεί να αγωνίζεται, πάντως, στα ματς φορώντας έναν ειδικό νάρθηκα.

Και μην ξεχάσουμε και τον Γιώργο Πρίντεζη που κάνει θεραπεία, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που έχει με το πέλμα του ποδιού του και για το οποίο έχασε τα ματς με τον Απόλλωνα Πατρών και την ΤΣΣΚΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ