ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη και τελικός

Νίκη και τελικός
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Το εισιτήριο για τον τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών θέλει να σφραγίσει το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός. Οι Κυπελλούχες Ελλάδας θέλουν να πετύχουν την 3η φετινή του νίκη με αντίπαλο τον Αθηναϊκό. Και με 3-0 νίκες να περάσουν την ημιτελική σειρά και να ετοιμαστούν για τα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα και το νταμπλ.

Το μοναδικό θέμα για τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι είναι αρκετές ημέρες εκτός αγώνων και αυτό ίσως να έχει επηρεάσει το ρυθμό της ομάδας. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο ματς ήταν στις 28/03 με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Όμως, η Ελένη Καπογιάννη αξιοποίησε ιδανικά το διάστημα αυτό. Για να δουλέψει με τις παίκτριές της, ώστε να είναι έτοιμοι για τα ματς που έρχονται.

Με την τεχνικό του Θρύλου να τονίζει μέσω του osfp.gr ότι "Προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε… εγρήγορση γιατί έχουμε μεγάλη αποχή από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ο αγωνιστικός ρυθμός. Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, προπονούμαστε καλά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θριαμβευτική πρόκριση

    Θριαμβευτική πρόκριση

    Εξαιρετικό μπάσκετ για τις "ερυθρόλευκες", σχεδόν 100άρα και τώρα νταμπλ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ