ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Το χειροκρότημα αξίζει παραπάνω από έναν τίτλο"

Οι μεγάλοι παίκτες δεν μιλούν μόνο μέσα στο γήπεδο. Μιλούν και έξω από αυτό. Πόσω, δε, μάλλον όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που όλοι θέλουμε. Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ ήταν εκείνος που μίλησε. Ήταν εκείνος που βγήκε... μπροστά και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Κι έστειλε τα μηνύματά του για τη συνέχεια. Περισσότερη δουλειά, αυτοκριτική και με τη στήριξη του κόσμου θα έρθει ο επόμενος στόχος, το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει μετά το τέλος του ματς ότι "Δεν είναι ώρα για απολογισμό, αυτός θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε εκτός από τις μεγάλες μάχες. Έχουμε κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια και μας κακοφαίνεται που δεν θα είμαστε στο TOP-8. Πρέπει, όμως, να σηκώσουμε το κεφάλι, παίζουμε στον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε τη δουλειά, έχουμε μπροστά τα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε το στόχο που μας έχουμε απομείνει. Δεν παίξαμε το μπάσκετ που θα μπορούσαμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως οι τραυματισμοί. Δεν θα βελτιωθούμε έτσι. Πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, να δούμε τα λάθη που κάναμε και να τα βελτιώσουμε για τη συνέχεια".

Ο V-Span συνέχισε, επισημαίνοντας πως "Έχουμε ένα μεγάλο στόχο μπροστά μας. Ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σε ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο και μας χειροκρότησε στο τέλος. Για εμένα αυτό αξίζει παραπάνω από έναν τίτλο. Αυτά που έχουμε κάνει και η αγάπη του κόσμου μας δίνουν ώθηση για την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον κόσμο του δεν υπάρχει. Θα χρειαστούμε τον κόσμο στο πλευρό μας στη συνέχεια και στα πλέι οφ για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχο μας".

Συνέχισε, αναφέροντας ότι "Όλες οι μεγάλες ομάδες, στην Ευρώπη, στην Αμερική, παντού, θα περάσουν από δυσκολίες και αποτυχίες. Εάν είσαι ενωμένος και δουλέψεις σκληρά, τότε όταν επανέρθεις στην κορυφή θα είσαι πιο δυνατός. Τότε η επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Να τα δώσουμε όλα για την υπερηφάνειά μας, για την ομάδα, για τον κόσμο μας, για την ιστορία μας. Παρότι χάσαμε, όλοι παλέψαμε, αξίζουν όλοι συγχαρητήρια".

Με τον Kill Bill να καταλήγει, σημειώνοντας ότι "Έγινε λάθη από όλους. Δεν είναι ώρα για... δάκρυα, ούτε για σκυμμένα κεφάλια. Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Για τον επόμενο στόχο που έχουμε, το πρωτάθλημα".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το χειροκρότημα του κόσμου (video)

    Το χειροκρότημα του κόσμου (video)

    Στο φινάλε του ματς με την ΤΣΣΚΑ οι οπαδοί του Θρύλου έστειλαν μήνυμα στήριξης στους πρωταθλητές Ελλάδας.

  • Και τώρα πρωτάθλημα!

    Και τώρα πρωτάθλημα!

    Η Euroleague τελείωσε, αλλά η στήριξη του κόσμου είναι το "όπλο" για τη συνέχεια.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ