ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ψηλά το κεφάλι!

Ψηλά το κεφάλι!

Την τελευταία του "παράσταση" για φέτος σ' επίπεδο Euroleague δίνει ο Ολυμπιακός απόψε (08/04, 21:45 - LIVE στο redking.gr), στο ΣΕΦ, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του '97, του '12 και του '13 και φυσικά περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης δεν θα δώσουν το "παρών" -για πρώτη φορά μετά από έντεκα σερί συμμετοχές- στα προημιτελικά της Euroleague, καθώς η χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις έβαλε τέλος στις όποιες -θεωρητικές περισσότερο- ελπίδες υπήρχαν για πρόκριση στα φετινά play off.

Μπορεί, λοιπόν, η αποψινή αναμέτρηση με την "ομάδα του ρωσικού στρατού" να μην έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, το διακύβευμα ωστόσο, είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Και αφορά, βεβαίως, το γόητρο της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης την τελευταία 5ετία! Ο Θρύλος οφείλει πρώτα στον εαυτό του και την ιστορία του κι εν συνεχεία στον κόσμο του, που χρόνια τώρα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό αυτής της ομάδας, να κλείσει με μια μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό Top-16 της Euroleague.

Ούτως ή άλλως αυτή η ομάδα έχει χαρίσει πολλά στον λαό του Θρύλου, τον οποίο έχει κάνει περήφανο πολλές φορές και η φετινή ευρωπαϊκή της αποτυχία δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο... Είναι μια μικρή παρένθεση σε μια σειρά από σπουδαίες επιτυχίες, στις οποίες θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψουν από τη νέα σεζόν οι "ερυθρόλευκοι".

Αξίζει σ' αυτή την ομάδα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού ένα "ζεστό" χειροκρότημα, ένα συνολικό standing ovation για όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μια... υπενθύμιση ότι ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι η διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή η back2back κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος!

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ