ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Εμείς δεν παίξαμε άμυνα..."

Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα με τη διαφορά στο +21. Και ένα δεύτερο ημίχρονο με τους "ερυθρόλευκους" να είναι πολύ κακοί, η άμυνα να μπάζει από παντού και οι Πατρινοί να σημειώνουν 45 πόντους και να κάνουν το ματς... ντέρμπι στο τέλος. Τι έφταιξε τελικά; Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέβασε... διακόπτη, χαλάρωσε υπερβολικά και παραλίγο να το πληρώσει πολύ ακριβά!

Με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι να σχολιάζει μετά το ματς ότι "Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί έπαιξαν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έβαλαν και τον κόσμο στο παιχνίδι και έπαιξαν καλύτερο μπάσκετ. Έπαιξαν πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν σταμάτησαν να παλεύουν στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαν στο ματς".

Εξηγώντας ακόμα πως "Εμείς δεν παίξαμε άμυνα, ήταν προφανές. Δεν παίξαμε την άμυνα του πρώτου ημιχρόνου και αυτό μας στοίχισε".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα"

    Την άποψη ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να... ξεχάσουν την Euroleague και να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, εξέφρασε ο DJ Στρόμπερι

  • "Δώσαμε δικαιώματα..."

    Ειλικρινής και ξεκάθαρος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το 2ο ημίχρονο του ματς στην Πάτρα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ