ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Προπόνηση" με Κηφισιά

Πρόβα τζενεράλε για την κομβική αναμέτρηση με τη "Βασίλισσα της Ευρώπης" είναι για τον Ολυμπιακό το σημερινό (21/03, 18:30 - LIVE στο redking.gr) παιχνίδι με την Κηφισιά στο ΣΕΦ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν, φυσικά, τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Basket League προκειμένου να διατηρηθούν στην 1η θέση της βαθμολογίας, η οποία θα τους δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα στα play off, αλλά καλώς ή κακώς το μυαλό... θα τρέχει και στο παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Top-16 της Euroleague.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχουν απόψε στο ΣΕΦ την ευκαιρία να κάνουν μια "γερή προπόνηση" με την ομάδα των Βορείων Προαστείων, καθώς σε τέσσερις μέρες, στο ίδιο γήπεδο, ο αντίπαλος ναι μεν θα είναι σαφώς δυσκολότερος, η νίκη για τον Ολυμπιακό ωστόσο, θ' αποτελεί μονόδρομο!

Κόντρα στην Κηφισιά οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν δίχως τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευροσίτιδα στο αριστερό πόδι και θα ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις για να είναι έτοιμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα λείψει ακόμα ο Ματ Λοτζέσκι, του οποίου τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων αναμένουν άπαντες στο "στρατόπεδο" των Πειραιωτών για να δουν πότε θα είναι σε θέση ο Βέλγο-Αμερικανός να ξεκινήσει προπονήσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ