ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξέρετε ποιοι είναι! Τιμωρείστε τους!

Ξέρετε ποιοι είναι! Τιμωρείστε τους!

Από τα ξημερώματα της Κυριακής και με όσα έχουν γίνει στη Λευκάδα από τους "πράσινους" χούλιγκανς, έχουμε μια απορία! Ξέρουν όλοι τι έγινε! Ξέρουν όλοι πώς έγινε! Ξέρουν όλοι ότι οι χούλιγκανς ήταν οπαδοί του ΠΑΟ που έφτασαν από την Αθήνα στη Λευκάδα!

Ξέρουμε ότι διέλυσαν το ξενοδοχείο "Ionian Star", ότι κατέστρεψαν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από αυτό... Και πως στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι από την Λευκάδα, χωρίς η αστυνομία να τους σταματήσει, χωρίς να γίνει ούτε μια σύλληψη!

Αυτά είναι τα δεδομένα... Για όλα αυτά έχουμε διαβάσει αναλύσεις επί αναλύσεων, σχόλια, θεωρίες από τους "αντικειμενικούς". Αερολογίες, αλλά όχι ουσία! Το θέμα είναι ένα, είναι απλό: Ποιός φταίει; Οι οπαδοί του ΠΑΟ από τη μια, η αστυνομία και η Πολιτεία από την άλλη... Οι μεν για όσα έκαναν, οι δε για όσα δεν έκαναν. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μην ντρέπεστε... Την αλήθεια...

Είναι απλά τα πράγματα... Ας βρουν τους ενόχους κι ας τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Κινήθηκαν από την Αθήνα στη Λευκάδα και πίσω καμιά 35-40 αμάξια. Δεν τους είδε κανείς; Δεν μπορούν να τους βρουν; Αδύνατο! Κι από την άλλη, η Πολιτεία τι έκανε; Η αστυνομία τι έκανε; Τους είχαν προειδοποιήσει ότι είναι επικίνδυνη η κατάσταση! Αλλά τους πήρε... ο ύπνος και κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα; Ας βρουν τους υπαίτιους! Δεν είναι λύση να διακόπτονται οι διοργανώσεις και να τιμωρούνται όσοι δεν φταίνε. Ας αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους κι ας επιβληθούν πραγματικές, σωστές και πάνω από όλα παραδειγματικές τιμωρίες. Δεν θα βάλουν αλλιώς μυαλό. Θα συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτοι. Διότι όσοι δεν κάνουν η Πολιτεία και η αστυνομία ό,τι πρέπει, ορισμένοι θα συνεχίσουν να κάνουν αυτά που κάνουν, όλη την ώρα, προκαλώντας πολλά προβλήματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ